hoge kwaliteitseisen

De goede naam van elk restaurant is vooral afhankelijk van de kwaliteit van haar gerechten. De eigenaar/gastheer van ons restaurant China Town is opgeleid door een aantal top-restaurants in Hong Kong. Hij weet dus welke hoge eisen hij moet stellen. Bij de bereiding van specialiteiten uit China en andere Oosterse landen is de verskwaliteit van de ingrediënten essentieel. Niet in Nederland verkrijgbare ingrediënten worden rechtstreeks door ons restaurant geïmporteerd.


Op feestdagen, bij bijzondere gelegenheden en speciaal op bestelling, tonen onze zeer ervaren en gediplomeerde chefkoks u graag hun extra culinaire kwaliteiten.


Een culinaire verkenning geeft uw bezoek aan China Town veel extra genoegen.Onze gastvrouwen en gastheren adviseren u graag verder. Wij wensen u smakelijk eten! 

oosterse gerechten: veel kleur, geur en smaak

Oosterse gerechten hebben niet alleen veel kleur, geur en smaak, maar bieden ook een feestelijke aanblik. Ga ze dus ontdekken bij China Town!


Laat u niet daarbij weerhouden door het misverstand dat alle Oosterse gerechten "erg scherp" zouden zijn. De meeste zijn dat juist helemaal niet! Het misverstand is vooral ontstaan, doordat veel vroeger uit Indonesië afkomstige exploitanten van Chinees- Indische Restaurants, eigenlijk maar weinig van de Oosterse kookkunsten wisten en zich meer aan de Indonesische volkskeuken oriënteerden. Zij zetten hun gasten dus "rijst met kerrie" voor en sprongen kwistig met de Sambal om... Overigens bleken veel Nederlanders dat toch ook best lekker te vinden!

Chinese lekkernijen: naar ieders smaak!

In China, één van de grootste landen van de wereld, komen vrijwel alle klimaten en alle grondsoorten voor, die we op aarde kennen. Dit levert natuurlijk een enorme verscheidenheid aan flora en fauna op.  Dat resulteerde in uiteenlopende streekgerechten voor de mens, die in de loop van de eeuwen aan de hoven van de Keizers en van de oude Chinese adel tot de heerlijkste specialiteiten zijn verfijnd.


De beroemde "keukens van China" zijn:

Peking-cuisine

Shanghay-keuken

Kanton-keuken

Szechuan-keuken


De meeste gerechten zijn niet "scherp" gekruid, maar er zijn ook hele "pittige". Onze medewerkers adviseren u graag: zodat u kunt genieten van wat u lekker vindt!

een
hele ervaring

Een culinaire verkenning geeft uw bezoek aan China Town veel extra genoegen.

Wij wensen u smakelijk eten!

vers
en lekker

Op "de kaart" bieden wij u gerechten uit de beroemde Chinese "cuisines". De "kaart" is afgestemd op wat onze gasten graag kiezen, waaronder natuurlijk ook verrukkelijke desserts en ijs.

een
goede service

Onze vriendelijke en gastvrije medewerkers adviseren u graag: zodat u kunt genieten van wat u lekker vindt!