Service is
erg belangrijk
voor ons

Heeft u prive, in uw vereniging of in uw bedrijf iets te vieren met een hele groep?


China Town biedt feestelijke groepsdiners voor groepen tot ca. 100 personen in de restaurant.


"China Town" heeft 150 zitplaatsen. Het restaurant is zo ingedeeld dat er zonder de overige gasten te storen ook heel prettig groepsdiners kunnen worden gehouden. Zoals huwelijksdiners, bedrijfs-(personeels-)diners of club-etentjes.

Always at your service

prive evenementen

China Town Catering Service verzorgt lunches, diners en receptiecatering voor gezelschappen van 15 tot 500 personen voor particulieren, clubs en bedrijven "aan huis".


Onze "China Town Catering Service" heeft ruime ervaring met het verzorgen van lunches, diners en receptie-catering voor groepen van 15 tot 150 personen. Desgewenst zorgen wij ook voor bedienend personeel. Ons aanbod variëert van koffie met 'n eenvoudig lunchgerecht tot exclusieve exotische schotels en diverse dranken.
Speciaal in gastvrijheid en service getrainde medewerkers zorgen voor een perfecte begeleiding. Onze technische uitrusting is er op gericht om de gerechten, ook in de door u gekozen entourage, te allen tijde op de juiste temperatuur en in ruim voldoende hoeveelheid als feestelijke tractatie aan uw groep te kunnen presenteren. Het is ons een eer om de hoge kwaliteit die u van ons kent, ook bij u "thuis" te brengen.


Onze Catering Service biedt ook een perfecte service indien in uw bedrijf voor meerdere overwerkers een lekkere maaltijd nodig is.

menu en tarief

Wilt u met een gezelschap in ons restaurant komen eten, of wilt u ons voor uw gezelschap op een door u gekozen plaats catering services laten verzorgen. Neem dan contact met ons op. Want wij overleggen graag persoonlijk met u over de samenstelling van uw speciale feestelijke menu en het prijsvoordeel dat wij u kunnen bieden.


Wij bieden u keuze uit de ruim 150 specialiteitenn van onze "kaart". Maar het is voor grotere groepen ook mogelijk om een "culinair uitstapje" buiten de kaart te maken. Onze Chefkoks hebben veel verdergaande kennis en ervaring met bereiding van Japanse, Thaise en andere tongstrelende Aziatische gerechten, dan de selectie van die gerechten die up op onze kaart vindt. En zonodig laten zij zich graag assisteren door Chefkoks uit restaurants, die in gerechten uit andere landen gespecialiseerd zijn.

Vragen en contact

Voor overleg over groepsdiners in ons restaurant en voor onze Catering Services neemt u contact op met:


Dhr. Zhan bereikbaar via restaurant China Town,

026 - 361 03 61.