Geniet in sfeer van onze Oosterse gerechten. Ontdek het lekkerste uit China, Indonesië, Japan, Thailand, Vietnam en andere Oosterse Landen.


Op "de kaart" bieden wij u in China Town gerechten uit de beroemde Chinese "cuisines" van Peking, Shanghay, Canton en Szechuan, alsmede diverse specialiteiten uit Indonesië, Japan, Thailand, Vietnam en andere Oosterse landen.

De "kaart" is afgestemd op wat onze gasten graag kiezen, waaronder natuurlijk ook verrukkelijke desserts en ijs.

Met keuze uit zo'n 150 lekkernijen kunt u bij ons vele malen op culinaire ontdekkingstocht gaan!

De meeste van onze gerechten kunt u bovendien als Afhaalgerechten bestellen. Zo kunt u dan ook thuis of in uw bedijf een heel exotisch feestmaal aanrichten!


Een keur van dranken

Wij bieden u daarbij een keur van dranken, variërend van verschillende biersoorten tot o.a. bijzondere Chinese wijnen. Maar we hebben ook speciaal geselecteerde wijnen uit Frankrijk, Duitsland en andere landen voor u.

Ook andere "Far-East"-specialiteiten


Op feestdagen, bij bijzondere gelegenheden en speciaal op bestelling, tonen onze zeer ervaren en gediplomeerde chefkoks u graag hun extra culinaire kwaliteiten. Wij bieden u dan bijzondere gerechten --ook uit andere Aziatische landen -- "van de speciale kaart".

Heel smakelijk en leuk om te zien, zijn allerlei Chinese "voorafjes" en "desserts".

Hoge kwaliteitseisen


De goede naam van elk restaurant is vooral afhankelijk van de kwaliteit van haar gerechten. Eigenaar/gastheer M.Y.Man van ons restaurant China Town is in enkele top-restaurants in Hong Kong opgeleid. Hij weet dus welke hoge eisen hij moet stellen. Bij de bereiding van specialiteiten uit China en andere Oosterse landen is de verskwaliteit van de ingrediënten essentieel. Niet in Nederland verkrijgbare ingrediënten worden rechtstreeks door ons restaurant geïmporteerd.

Oosterse gerechten: veel kleur, geur en smaak


Oosterse gerechten hebben niet alleen veel kleur, geur en smaak, maar bieden ook een feestelijke aanblik. Ga ze dus ontdekken bij China Town!

Laat u niet daarbij weerhouden door het misverstand dat alle Oosterse gerechten "erg scherp" zouden zijn. De meeste zijn dat juist helemaal niet! Het misverstand is vooral ontstaan, doordat veel vroeger uit Indonesië afkomstige exploitanten van Chinees- Indische Restaurants, eigenlijk maar weinig van de Oosterse kookkunsten wisten en zich meer aan de Indonesische volkskeuken oriënteerden. Zij zetten hun gasten dus "rijst met kerrie" voor en sprongen kwistig met de Sambal om... Overigens bleken veel Nederlanders dat toch ook best lekker te vinden!

Chinese lekkernijen: naar ieders smaak !

In China, één van de grootste landen van de wereld, komen vrijwel alle klimaten en alle grondsoorten voor, die we op aarde kennen. Dit levert natuurlijk een enorme verscheidenheid aan flora en fauna op.

Dat resulteerde in uiteenlopende streekgerechten voor de mens, die in de loop van de eeuwen aan de hoven van de Keizers en van de oude Chinese adel tot de heerlijkste specialiteiten zijn verfijnd.

De beroemde "keukens van China" zijn:
De meeste gerechten zijn niet "scherp" gekruid, maar er zijn ook hele "pittige". Onze medewerkers adviseren u graag: zodat u kunt genieten van wat u lekker vindt!.

Een culinaire verkenning geeft uw bezoek aan China Town veel extra genoegen
.Onze gastvrouwen en gastheren adviseren u graag verder. Wij wensen u smakelijk eten!

ETEN BIJ CHINA TOWN GEEFT U SMAKELIJK PLEZIER
Vorige paginaVolgende pagina